top of page

Pakking
Alle bestillinger blir pakket umiddelbart her i Oslo og sendt herfra. Det betyr rask plukking av varer og nær kontakt med avdelingene i Postnord og Bring. Har du spesielle ønsker eller om du vil forandre noe i bestillingen er jeg direkte tilgjengelig for deg.

Levering
Du velger selv om du vil bruke Postnord eller Bring. Ved fri frakt over 1500kr benytter vi Postnord som leverandør. Ved kjøp under 1500kr kan du velge Bring til 149kr, Bring-levert hjem til 199kr eller Postnord til 99kr. Både Postnord og Bring opererer med 1 til 5 dagers levering. Etter vår erfaring tar det som regel 1-3 dager. Pakken blir levert til en post i butikk eller pakkeautomat i nærheten av adressen din. Vennligst ta direkte kontakt på +47 95063201 for ekspresslevering.

Hentefrist
Hentefristen for pakkene i butikken er 7 dager. Du kan selv forlenge fristen ved å bruke Postnord eller Bring appen. Om pakken din ikke blir hentet av deg innen fristen vil den bli returnert til oss. Det innebærer også at vi trekker fraktkostnadene og gebyrer som har oppstått av salget fra beløpet du har tilgode hos oss.

Retur
Om du må bytte, eller mot all forventning ikke er fornøyd med varene så kan du selvsagt returnere de. Du har 14 dagers retur- og bytterett. Bruk returportalen til å bestille retur. Retur koster 99kr.

Betaling
På nettsiden kan du enkelt og sikkert betale med Visa, Mastercard, Vipps, Klarna eller Paypal. Når du har fullført kjøpet ditt får du en bekreftelse på kjøpet. Denne blir sendt til mailadressen din.

bottom of page