top of page
Oktoberfest-kostyme-outfit-antrekk-lederhose

Servus festglade godtfolk!

Jeg heter Jens og er stolt eier og driver av Lederhose.no. Siden 2016 har jeg spredt ekte glede til oktoberfestgale nordmenn. 

Oktoberfest antrekk fra Lederhose.no har blitt sendt til hele Norge, fra Lindenes i sør til Kirkenes i nord. 

 

Gjennom min oppvekst i Bayern, sør Tyskland, har jeg knyttet gode kontakter til produsenter av oktoberfest utstyr og klær. Jeg sømfarer markedet hele året slik at dere kan få tak i det beste markedet har å tilby av kvalitet til en god pris. Gjennom mine gode kontakter får jeg tilgang til varer som ellers ikke selges i Norge. 

Det du får tak i her på Lederhose.no er ekte og tradisjonelle oktoberfest antrekk. Her får du ikke oktoberfest kostymer, men ekte tradisjonelle oktoberfest bunader. 

 

Her på Lederhose.no får du både tak i ekte oktoberfest kjoler (Dirndl) og ekte skinnbukser (Lederhosen). Du får også tak i bluser, skjorter, strømper, skinnsko og ekte hatter samt gode tips og råd hvis du skal på Oktoberfest i München. 

I tillegg til å tilby varer fra tradisjonelle tyske produsenter, designer jeg også min egen lederhosen kolleksjon. Disse har et unikt design med flotte detaljer, og de får du garantert ingen andre steder i verden. 

Viktig for meg er å selge produkter med kvalitet, som du kan ha glede av mange år fram i tid. 

Hele butikken og logistikken styres fra Oslo. Det betyr kort reisevei, kjapp pakking og ingen toll. Du kan selvfølgelig ta direkte kontakt med meg hvis du lurer på noe. Det er bare å ringe, sende sms, kontakte meg på Google eller Facebook. Mailen blir også sjekket hyppig. 

 

Gjennom årene har jeg fått utallige gode tilbakemeldinger på kvalitet og kundeservice. 

Det er bare å ta en titt på Google anmeldelser eller anmeldelsene i nettbutikken.

 

I sesongen er også Oktoberfest butikken åpen. Kom innom til prøving og handling av Oktoberfest outfit. Du kan lese mer om butikken her.  

Ein Prosit!

Hilsen Jens fra lederhose.no

bottom of page